Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

İGM Başkanı Okur Erdek'i ziyaret etti

İGM Başkanı Okur Erdek

AK Parti Balıkesir İl Genel Meclis Başkanı M. Akif Okur, ziyaret ettiği Erdekte partilileriyle buluştu.

AK Parti Balıkesir İl Genel Meclis Başkanı M. Akif Okur, ziyaret ettiği Erdek`te partilileriyle buluştu.
AK Parti Erdek İlçe Binasında, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Ali Ertek, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ında hazır bulunduğu toplantıda konuşan Balıkesir İl Genel Meclis Başkanı M. Akif Okur, il genel meclis üyeliğinden istifa ederek milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Balıkesir Körfez bölgesi ile başlayan ziyaret turunun Manyas, Gönen, Edincik ve Erdek`le devam ettiğini söyleyen Okur`un aday adaylığını açıkladığı toplantıya çok sayıda partilinin katıldığı dikkat çekti.
2004 yılında Balıkesir İl Genel Meclis üyeliği göreviyle birlikte siyaset hayatının başladığını belirten Okur, 7 yıldan beri aktif siyasetin içinde bulunduğunu, bugüne kadar üstlendiği tüm görevleri onurlu bir şekilde yerine getirdiğini açıkladı.
Balıkesir İl Genel Meclis başkanlığı görevini başarıyla yürüttüğünü ileri süren Okur,
Bandırma ve Güney Marmara Bölgesinin sorunlarını ve çözüm önerilerini biliyorum, tecrübem ile bölgemizin sorunlarını çözeceğime inanıyorum. İl Genel Meclis üyeliği görevimi artık kapattım, bu nedenle 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimde partimden milletvekili aday adayı oldum" dedi.
Toplantıda hazır bulunan Erdek İl Genel Meclis üyesi Hikmet Onay, İl Genel Meclis Başkanı M. Akif Okur`la Balıkesir`de 7 yıl görev yaptığını partililere anlatıp, bu süre içinde, Okur`un Erdek ve çevresine hizmet ettiğini kimsenin inkar edemeyeceğini belirtip, ben kendisine kefilim dedi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Balıkesir İl Genel Meclisinin, Okur`un meclis başkanlığıyla birlikte çok güzel işler yaptığını aktardı. Milletvekili aday adayı olacak isimlerin sahayı iyi bilmelerinin şart olduğunun altını çizen Aysan, bölgemize hizmet eden herkese teşekkür ediyorum, sayın Okur`a bende kefilim şeklinde konuştu.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Ali Ertek, siyasi hayata atıldığı günden itibaren, Balıkesir ziyaretlerinde sık sık görüştüğü M. Akif Okur`dan İl Genel Meclisinin görevi kapsamındaki hizmetleri kolaylıkta aldığını, isteklerinin hiçbir zaman ret edilmediğini açıklayıp, Okur`a başarılar diledi.
Bir gazetecinin, Okur`a kendinizi tanıtırmısınız? sorusuna, 1954 yılında Afyon Karahisar`da doğduğunu, Astsubaylık yapan babasının 1960 yılında geldiği Balıkesir`de o tarihten bu yana ikamet ettiğini, eşinin Balıkesir`li olduğunu belirtip Erzurum Üniversitesi İlahiyat Bölümü mezunuyum cevabını verdi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false